Røstvollen Villmarksgård
LightWEB
LightWeb

                 

Velkommen til gards

Røstvollen ligger i Engerdal kommune, på østsiden av Femund midt i mellom Femundsmarka og Gutulia nasjonalpark. Gården ligger 750 m.o.h. og består av til sammen 13 bygninger. I tillegg har vi setra Yttervollen, som ligger på den andre siden av Fjellgutusjøen. Rundt gården finnes store fjellvidder og mange små og store fjellvann, med reinsdyr som nærmeste nabo.

Selve Røstvollen er en gammel slektsgård fra 1805. Det var slekta til Elisabeth som bodde på gården tidligere. Vi overtok gården i 2005. Vi besluttet derfor at vi ønsket å flytte til Røstvollen. Det føles godt å ikke bare prate om våre drømmer, men det å kunne ta steget å realisere dem gjorde dette ekstra spennende. Vi har bodd i Trondheim i mange år, og av en familie på 5, flyttet 4 av oss ut på gården. Eldstemann Andreas jobber og bor i Bodø, Helle Martine bor i Bergen og yngstemann Mattias bor nå i Trondheim.

Siden ingen av oss er oppvokst på gård, har vi måttet tenke nytt for å se på hvilke muligheter vi har til å drive med aktiviteter på gården. Her får vi utnyttet vår kompetanse, samtidig som vi har muligheten til å både leve av og for naturen. For oss som er opptatt av friluftsliv, jakt, fiske, mennesker og dyr, er dette stedet et eldorado!

Vi ønsker at Røstvollen skal være en spesiell gård , hvor menneskene står i sentrum. Vi driver ikke et tradisjonelt gårdbruk, der husdyra setter rammebetingelsene for aktivitetstilbudene. Imidlertid vil husdyra utgjøre et terapeutisk tilbud som vil danne basis for våre aktiviteter.

Det er summen av alle disse faktorene som vi ønsker å gi våre brukere:


Røstvollen Villmarksgard
Røstvollen 2443 Drevsjø

Fagansvarlig
Elisabeth Nilsen
930 18 126
 
Daglig leder
S
tig Harald Trygstad
986 01 320

stig.harald@villmarksgaard.no
 
For bestilling av plass ved Røstvollen Villmarksgård, ta kontakt med Elisabeth eller Stig Harald. Vi svarer gjerne på spørsmål fra dere og vil hjelpe til med å finne en best mulig løsning for deg/dere.
 
©Røstvollen Villmarksgaard 2010 
Tilbakemeldinger

Facebook

Vær


Kart             
 

© LightWeb